COMO AUDIO

logo

COMO AUDIO NASLOVNA

  Vizionar Tom DeVesto, član kuće slavnih ostao je vjeran svojoj misiji u posljednjih 40 godina. Za njega to znači stvaranje novog iskustva na tržištu potrošačke elektronike.

Bilo da donosi kazališno iskustvo kućnoj publici pomoću televizora s velikim zaslonom, ili prodaje stereo sustave izravno potrošačima s Cambridge SoundWorksom, ili izrađuje radio uređaje i glazbene sustave visokih performansi s izvrsnim dizajnom i sjajnim zvukom koji odražava drugu eru Uz Tivoli Audio, Tom DeVesto nikada ne gubi iz vida cilj: napraviti visokokvalitetni proizvod koji podržava najnoviju tehnologiju – jednostavan je za rukovanje – prepoznatljiv je dizajn – zauzima malu količinu prostora – i ne zastarjeva.

Milijuni proizvoda koje je stvorio Tom DeVesto koriste se danas širom svijeta. Vraća se na tržište potrošačke elektronike s novom tvrtkom Como Audio sa sjedištem u Bostonu u Massachusettsu. Ovdje nastavlja svoj rad. Uređaji como Audio su u koraku s vremenom. Kompatibilnost s glazbenim servisima (Deezer, Spotify, Tidal), internet radio, DAB, FM radio, Bluetooth, multiroom itd..itd…su dobrodošle mogućnosti u današnjim modernim uređajima.

Tom_DeVesto_large